Restaurant Bliss

Daca sunteti o persoana ocupata si nu aveti timpul necesar pentru a gati pentru invitatii pe care urmeaza sa ii ai in aceasta seara, fie chiar pentru propria ta familie, atunci solutia vine din partea firmelor de catering. Sibiul nu duce lipsa de firme de catering, mai ales de cand majoritatea restaurantelor au inceput sa isi extinda serviciile si in acest domeniu, pentru a compensa perioadele mai slabe in vanzari.

Un numar tot mai mare de restaurante ofera servicii de catering in Sibiu fie persoanelor fizice, pe baza de comanda, fie firmelor, pe baza de contract ferm pe o perioada determinata sau pentru un anume eveniment. Pentru cei care sunt presati de timp, au pauzele de pranz foarte scurte sau trebuie sa plece in delegatie, firmele de catering Sibiu va pot pune la dispozitie o oferta extrem de diversificata de sandwich-uri sau baghete. Oferta generoasa poate cuprinde de la sandwichuri uzuale pina la sandwich-uri mai sofisticate cu combinatii care mai de care.

Restaurantul Bliss din Sibiu a fost deschis in anul 2011 pe Calea Turnisorului numarul 116. Locatia este una eleganta, plina de stil cu accente moderne. Cu o capacitate de 240 de locuri, restaurantul Bliss organizeaza evenimente de neuitat, de la nunta, botez, pana la simple petreceri in familie sau petreceri corporate. Cand esti aici, esti in familie – reprezinta deviza restaurantului Bliss, o promisiune respectata de la conducere pana la personal. Bucatarii nostri detin experienta internationala si tocmai de aceea mancarea la restaurantul Bliss va fi apreciata de toata lumea.

Inca de la inceput oferta restaurantului Bliss a inclus si servicii de catering in Sibiu. Cu un personal calificat si cu experienta in acest domeniu, catering-ul restaurantului Bliss va garanteaza satisfactia lucrului bine facut.